100% čokoláda strouhaná. Bio, nealkalizovaná. Vhodná také do kaše, do smoothie, na kakao.
Detailní popis produktu
100% čokoláda v čisté podobě. Vhodná také do kaše nebo smoothie.
Proces výroby čokolády:
– fermentace – 120 hodin
– sušení – 7-10 dní ve stínu a na slunci
– pražení 104 – 125 stupňů
– mletí melanžerem, čokoláda neprošla procesem temperace
– čokoláda neprošla procesem alkalizace
Složení:
100% kakaová hmota. Bez přidaných látek.
Acopagro, Peru.
Nutriční hodnoty / výživové údaje na 100 g
Energie v kJ 2711,2/ 648 kCal
Tuky v g 53,55
z toho nasycené tuky v g 32,18
Sacharidy v g 27,2
z toho cukry v g 1,05
Bílkoviny v g 14,32
Sůl v g 0,008
V kompostovatelném sáčku.
Bio Certifikace od KEZ, o.p.s. CZ-BIO-001
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.