Jasmínová rýže bílá BIO má podlouhlé bílé zrno a příjemnou vůni jasmínových květů a ořechů. Díky své lepivé konzistenci dobře drží hůlkami.
Detailní popis produktu
Jasmínová rýže bílá BIO je bezlepková potravina pěstovaná zejména v oblasti Thajska a Kambodži. Má podlouhlé bílé zrno a příjemnou vůni jasmínových květů a ořechů. Je to nejpoužívanější surovinou pro vaření asijských pokrmů, protože se díky své lepivé konzistenci dobře drží hůlkami. Její další výhodou je rychlá příprava. Skvěle se hodí také do nákypů, dezertů nebo pilafů.
Složení:
Jasmínová rýže bílá*. * Z certifikovaného ekologického zemědělství.
Příprava:
Rýži propláchněte ve vlažné vodě. Na porci rýže dejte dvojnásobné množství vody, osolte a vařte na mírném ohni 10 - 15 minut. Před vařením doporučujeme namočit do vody cca na 2 hodiny.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Obsah:
400g, 5 kg
Výrobce:
Allnature s.r.o, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota |
1424 kJ/342 kcal |
Tuky |
0,52 g |
Sacharidy |
76 g |
Bílkoviny |
6,5 g |
Sůl |
0,025 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
Dopřejte si tento čistě přírodní zdroj vitamínu C! Díky prášku ze 100% ovoce camu camu získáte pro organismus perfektně vstřebatelný vitamín C (7 000 mg, tj. 8 750 % DDD ve 100 g prášku). Mimo to jsou v ovoci přítomny další cenné fytonutrienty, které účinkují s vitamínem C ve vzájemné synergii.
Dýňová semínka BIO jsou vhodná při přípravě pokrmů v kuchyni, do jogurtů, výborně chutnají i opražená na sucho.
exp. 12/24 „Zlato Inků“, pocházející z oblasti And v Chile a Peru. Má velice silnou vůni a chuť podobnou javorovému sirupu a sladkým bramborám s vnitřní bohatou dužinou připomínající dýni.