Semínka jetele k nakličování v bio kvalitě. Obsahují mnoho vitamínů, minerálů, vlákniny a chlorofylu. Vhodné k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo zeleninových jídel.




Detailní popis produktu
SLOŽENÍ: jetel bio (Trifolium incarnatum)
NÁVOD K PŘÍPRAVĚ:
doba namáčení: 4-6 hodin
doba klíčení: 7-8 dní
proplachování vodou: 2x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
SKLADOVÁNÍ: Skladovat v suchu a chladu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny a nápoje |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 9004145008335 |
Adresa výrobce: | SONNENTOR s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, |
E-mail výrobce: | sonnentor@sonnentor.cz |
Obsah balení: | 120g |
EAN: | 9004145008335 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Prvotřídní mango nesiřené a neslazené plátky. Díky šetrnému sušení si zachovávají svou přirozenou sladkost a výraznou chuť, která připomíná čerstvé a dokonale zralé mango.
Podobné produkty

Bezvaječná kolínka špaldovo-pohanková - celozrnná kombinace plnohodnotných plodin. Bohatá na vlákninu a bílkoviny zasytí na dlouhou dobu. Vhodná jako příloha, do salátu, rychlých pánví apod.

630g exp. 5/25 Avokádová majonéza s příjemně ostrou příchutí uzené jalapeňo chilli papričky, chipotle, dochucená limetkovou šťávou. Kromě avokádového oleje obsahuje žloutky od slepic z volného výběhu, jablečný ocet, himálajskou sůl a česnek.

Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechy, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Skvěle se hodí i na pečení nebo do polévek.

Švestková povidla jsou vyrobena z čerstvých bio švestek, které procházejí mnohahodinovým procesem pomalého vaření, díky kterému zintenzivní jejich jedinečná ovocná chuť.