Keltská mořská sůl z pobřežních vod Bretaňského moře. Ze solí má nejvyšší obsah přírodního hořčíku a stopových prvků.
Detailní popis produktu
Keltská mořská sůl je získávána z pobřežních vod Bretaňského moře, známého svou čistotou a jedinečnou mineralizací. Tato sůl je sbírána tradičním způsobem více než 2000 let, přičemž se dodržují přísnosti a zásady tradičního zpracování.
Keltská sůl má ze solí nejvyšší obsah přírodního hořčíku a stopových prvků (vyšší obsah než Himálajská sůl) díky čemuž má unikátní chuť, vlhkost a hydratační vlastnosti.
Keltská sůl je vhodná i pro doplnění elektrolytů po náročném fyzickém tréninku či po ranním probuzení k nastolení elektrolytové rovnováhy.
Její nenahraditelná plná chuť perfektně vyniká při vaření a pečení a slouží také jako vhodný zdroj elektrolytů pro remineralizaci vaší pitné vody, která je přirozeně výrazně demineralizována.
Použití: Používá se k pečení, vaření nebo pro účely hydratace a remineralizace vody.
Složení: 100% mořská sůl vlhká.
Skladování: Skladujte v suchu, mimo přímé sluneční záření při teplotách 6-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.
Distributor: Green Medical, s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Praha 1, Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Sůl, koření, omáčky |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Země původu: | Francie |
Minimální trvanlivost do: | data uvedeného na sváru |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.