Mléčná čokoláda na pečení - 65 % kakaa

Chuť lesního ovoce, smetany a karamelu se mísí s kvalitními kakaovými boby Grand Cru de Sambirano. Vzniká tak mléčná čokoláda na vaření s 65 % kakaa, krémovou konzistencí a světle hnědou barvou.

97 Kč
Dostupnost: Skladem
Můžeme doručit do:
3.4.2025
Možnosti doručení
Kód: CHM-CMCH65
Mléčná čokoláda na pečení - 65 % kakaa
cokolada na vareni 65%
Novinka
doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 2000 Kč platíme dopravu Zásilkovnou my!
balíme ekologicky
Balíme ekologicky
Vaše balíčky pečlivě balíme do recyklovaných materiálů
Dárky zdarma
Dárek zdarma
Podle hodnoty objednávky přibalíme dárek k nákupu
Zboží máme skladem
Zboží máme skladem
A uděláme vše pro to, aby u Vás bylo co nejdříve

Detailní popis produktu

Výjimečná čokoláda pro výjimečné dezerty.
Cukrářská mléčná čokoláda Chocolat Madagascar 65 % vás okouzlí jemnou, krémovou texturou a chuťovým profilem, ve kterém se snoubí tóny exotického lesního ovoce, smetany a karamelu. Rozplývá se na jazyku a zanechává dlouhý, bohatý dozvuk.

Vyrobena z Grand Cru kakaových bobů ze Sambirana, nedeodorizovaného kakaového másla a plnotučného mléka. Slazena jen jemně třtinovým cukrem – obsahuje o 62 % méně cukru a 2× více kakaa, než vyžadují standardy EU.
Bez kompromisů. Bez zbytečných přísad. Bez chemie.

Oceněná na International Chocolate Awards.
100% přírodní, 100% poctivá, 100% chuť.

PROFIL

  • Snadné tání, temperování a zachování čerstvosti.
  • Chuť - jemná, krémová, ovocná, s raisonovými a citrusovými tóny. Jemná textura. Dlouhý závěr.
  • Barva - světlejší hnědá/červená.
  • O 83 % méně přidaného cukru, než je norma EU.
  • Jediný původ z Madagaskaru - lze bezchybně dohledat.
  • Čisté kakaové máslo z Madagaskaru.
  • Žádné chemické zpracování (alkalizace).
  • Kakaové máslo není zbavováno vůně.
  • Bez přidaných zvýrazňovačů chuti, např. vanilky.
  • Žádné konzervační látky.
  • Neobsahuje lepek.
  • Vegetariánské.
  • 2,5 x více kakaa než je norma EU.

SLOŽENÍ: Madagaskarské kakaové máslo, sušené plnotučné kravské mléko, třtinový cukr, madagaskarské kakaové boby. Mléčná sušina min. 27 %, kakaová sušina min. 65 %.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY:

  • Energie: 2661kJ/ 636 kcal
  • Tuk: 54 g
    z toho nasycené mastné kyseliny: 32 g
  • Celkový obsah sacharidů včetně vlákniny: 30 g
    z toho cukry: 18 g
  • Bílkoviny: 12 g
  • Sůl: 0,03 g

CO JE TO RAISE TRADE:

Pojem 'raise trade' znamená, že čokoláda se vyrábí úplně celá v zemi, kde se kakao pěstuje. Většina čokolád (tradičních a fairtradových) dováží kakao, které se nadále zpracovává v zemích s bohatou ekonomikou ve srovnání se zemí původu kakaa.

Cirka 3% hodnoty je v rozvojové zemi, která je pěstitelem kakaa, a 97% je v zemi zpracování - obrovský nepoměr pro ekonomiku rozvojové země a obyvatel, kteří na pěstitelství jako hlavní obživu spoléhají na 100%.

Chocolat Madagascar je jediná čokoláda na tomto africkém ostrově, která raise trade aktivně aplikuje v praxi již od roku 1940.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kakao, čokoláda a alternativy
Hmotnost: 0.1 kg
Výrobce: Chocolat Madagascar
Hmotnost: 100 g
Země původu: Údolí Sambirano, Madagaskar

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola