Mléčná čokoláda na pečení - 65 % kakaa 10x100g

Chuť lesního ovoce, smetany a karamelu se mísí s kvalitními kakaovými boby Grand Cru de Sambirano. Vzniká tak mléčná čokoláda na vaření s 65 % kakaa, krémovou konzistencí a světle hnědou barvou.

Položka byla vyprodána…
979 Kč
Dostupnost: Vyprodáno
Možnosti doručení
Kód: CHM-CMCH65
Mléčná čokoláda na pečení - 65 % kakaa 10x100g
cokolada na vareni 65%
Novinka
doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 2000 Kč platíme dopravu na výdejní místa my! Při nákupu na 2500 Kč platíme i k Vám na adresu.
balíme ekologicky
Balíme ekologicky
Vaše balíčky pečlivě balíme do recyklovaných materiálů
Dárky zdarma
Dárek zdarma
Podle hodnoty objednávky přibalíme dárek k nákupu
Zboží máme skladem
Zboží máme skladem
A uděláme vše pro to, aby u Vás bylo co nejdříve

Detailní popis produktu

Výjimečná čokoláda pro výjimečné dezerty.
Cukrářská mléčná čokoláda Chocolat Madagascar 65 % vás okouzlí jemnou, krémovou texturou a chuťovým profilem, ve kterém se snoubí tóny exotického lesního ovoce, smetany a karamelu. Rozplývá se na jazyku a zanechává dlouhý, bohatý dozvuk.

Vyrobena z Grand Cru kakaových bobů ze Sambirana, nedeodorizovaného kakaového másla a plnotučného mléka. Slazena jen jemně třtinovým cukrem – obsahuje o 62 % méně cukru a 2× více kakaa, než vyžadují standardy EU.
Bez kompromisů. Bez zbytečných přísad. Bez chemie.

Oceněná na International Chocolate Awards.
100% přírodní, 100% poctivá, 100% chuť.

PROFIL

  • Snadné tání, temperování a zachování čerstvosti.
  • Chuť - jemná, krémová, ovocná, s raisonovými a citrusovými tóny. Jemná textura. Dlouhý závěr.
  • Barva - světlejší hnědá/červená.
  • O 83 % méně přidaného cukru, než je norma EU.
  • Jediný původ z Madagaskaru - lze bezchybně dohledat.
  • Čisté kakaové máslo z Madagaskaru.
  • Žádné chemické zpracování (alkalizace).
  • Kakaové máslo není zbavováno vůně.
  • Bez přidaných zvýrazňovačů chuti, např. vanilky.
  • Žádné konzervační látky.
  • Neobsahuje lepek.
  • Vegetariánské.
  • 2,5 x více kakaa než je norma EU.

SLOŽENÍ: Madagaskarské kakaové máslo, sušené plnotučné kravské mléko, třtinový cukr, madagaskarské kakaové boby. Mléčná sušina min. 27 %, kakaová sušina min. 65 %.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY:

  • Energie: 2661kJ/ 636 kcal
  • Tuk: 54 g
    z toho nasycené mastné kyseliny: 32 g
  • Celkový obsah sacharidů včetně vlákniny: 30 g
    z toho cukry: 18 g
  • Bílkoviny: 12 g
  • Sůl: 0,03 g

CO JE TO RAISE TRADE:

Pojem 'raise trade' znamená, že čokoláda se vyrábí úplně celá v zemi, kde se kakao pěstuje. Většina čokolád (tradičních a fairtradových) dováží kakao, které se nadále zpracovává v zemích s bohatou ekonomikou ve srovnání se zemí původu kakaa.

Cirka 3% hodnoty je v rozvojové zemi, která je pěstitelem kakaa, a 97% je v zemi zpracování - obrovský nepoměr pro ekonomiku rozvojové země a obyvatel, kteří na pěstitelství jako hlavní obživu spoléhají na 100%.

Chocolat Madagascar je jediná čokoláda na tomto africkém ostrově, která raise trade aktivně aplikuje v praxi již od roku 1940.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kakao, čokoláda a alternativy
Hmotnost: 0.1 kg
Výrobce: Chocolat Madagascar
Hmotnost: 10x 100g
Země původu: Údolí Sambirano, Madagaskar
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola