Originální bio jablečný ocet Bragg USDA Organic, RAW, s mateční kulturou

Certifikovaný Bragg Organic Raw jablečný ocet je nefiltrovaný, nevařený, nepasterizovaný s 5% kyselostí.

Varianta:
339 Kč 609 Kč od 339 Kč
Dostupnost: Skladem Vyprodáno Zvolte variantu
Můžeme doručit do:
27.12.2024 - Zvolte variantu
Možnosti doručení
Kód: B-ACV473 B-ACV946 Zvolte variantu
Originální bio jablečný ocet Bragg USDA Organic, RAW, s mateční kulturou
doprava zdarma
Doprava zdarma
Při nákupu nad 2000 Kč platíme dopravu Zásilkovnou my!
balíme ekologicky
Balíme ekologicky
Vaše balíčky pečlivě balíme do recyklovaných materiálů
Dárky zdarma
Dárek zdarma
Podle hodnoty objednávky přibalíme dárek k nákupu
Zboží máme skladem
Zboží máme skladem
A uděláme vše pro to, aby u Vás bylo co nejdříve

Detailní popis produktu

Originální bio jablečný ocet Bragg USDA Organic, RAW, s mateční kulturou - 473 ml, 946 ml

nefiltrovaný, nevařený, nepasterizovaný s 5% kyselostí

 

Jablečný ocet od značky Bragg má typicky jantarovou barvu čerstvě vyrobené jablečné šťávy. Tento prémiový jablečný ocet je vyráběn patentovanou fermentací ekologicky pěstovaných bio jablek. Ocet není filtrován nebo pasterizován, obsahuje velké množství živin. Nemá na světě konkurenci.

 

Použití:

Je dokonalým doplňkem k jakémukoli jídlu, včetně přidání do křupavého salátu nebo šťavnaté zeleniny. Může být také použit naředěný jako osvěžující nápoj. Představuje skvělý způsob, jak dodat chuť salátům, zelenině a většině potravin. Jablečný ocet byl vždy velmi ceněn pro své pozitivní účinky na lidský organismus.

Před použitím dobře protřepejte. Doporučujeme zředit 15 ml s vodou.

 

Složení: 

Koncentrovaný raw jablečný ocet zředěný na 5% kyselost

 

Skladování: Uchovávejte mimo přímé sluneční světlo.

Doplňkové parametry

Kategorie: Oleje a tuky
Výrobce: Bragg Live Food Products 7801 Armas Canyon Rd, Goleta, CA 93117, USA
Země původu: Kalifornie, USA

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: