Delikátní, chuťově lehce nakyslé zelené olivy bez pecky.




Detailní popis produktu
Výběrové zelené olivy odůry Manzanilla, které jsou naloženy pouze ve slaném nálevu. Bez konzervantů a dochucovadel. Delikátní, chuťově lehce nakyslé. Ideální do salátů, ale i samotné skvěle doplní chuť bílého vína.
Gastro balení.
SLOŽENÍ: olivy Manzanilla, voda, sůl, kyselina mléčná
SKLADUJTE: na suchém a chladném místě a chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě +1°C až +5°C.
SPOTŘEBUJTE DO: 14 dnů od otevření.
ČISTÁ HMOTNOST: 500g
CELKOVÁ HMOTNOST: 1,4kg
Minimální trvanlivost: 11/26
Nutriční hodnoty na 100g:
- Energetická hodnota: Kj/Kcal 275,7/66,9
- Tuky: 6,9 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1.3g
- Sacharidy: 0g, z toho cukry: 0g
- Bílkoviny: 1,2g
- Sůl: 2,5g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Potraviny a nápoje |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Výrobce: | Barcelo Manufactre s.r.o., Nové Středokluky 336, 252 68 Středokluky |
E-mail výrobce: | info@lozanocervenka.cz |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty

Lahodné filety andaluské Makrely v extra panenském olivovém oleji Arbequina.
Podobné produkty

Celozrnné špagety ze semoliny, vyrobené v Itálii mají plnou chuť, skvělou strukturu a omáčky na nich krásně drží. Díky obsahu obalů zrn jsou výživnější, bohaté na mikronutrienty a dobře zasytí, aniž by se rozvařily.

Švestková povidla jsou vyrobena z čerstvých bio švestek, které procházejí mnohahodinovým procesem pomalého vaření, díky kterému zintenzivní jejich jedinečná ovocná chuť.

Zdravé, chuťově výborné, složením originální, RAW AIP tyčinky Květomluva. To nejlepší ve své kategorii.

Granola plná ovoce a oříšků si vás získá ovocnou vůní s lehce exotickým nádechem, který jí dodává peruánská maca. Oceníte ji jako rychlou snídani nebo výživnou svačinu během dne. Slazena pouze nektarem z okvětí kokosových palem.

Křupavá směs špaldových a ovesných vloček v kombinaci s makadamy, mandlemi a kešu ořechy zapečená s arašídovým krémem, kokosovým olejem a nektarem dává vznik neodolatelné příchuti slaný karamel.