PROBIO

Čoko kapky od nás obsahují min. 50 % bio kakaa, což poznáte na plné chuti, příjemné struktuře a tmavé barvě. Jsou nepostradatelným doplňkem do těst na muffiny, dezerty, dorty či sušenky.

Kešu ořechy v BIO kvalitě. Jsou zdrojem rostlinných tuků, bílkovin a vlákniny. Ideální ke svačině nebo jako součást sladkých dezertů.

Fermentované krekry z obilných a luštěninových mouk obohacené lnem a sezamovými semínky. Krekry si můžeme dát jen tak nebo je podávat k pomazánkám, salátům, i polévkám. Zasytí na delší dobu a chutnají výtečně.

Fermentované krekry z obilných a luštěninových mouk obohacené chia semínky. Krekry si můžeme dát jen tak nebo je podávat k pomazánkám, salátům, i polévkám. Zasytí na delší dobu a chutnají výtečně.

Len hnědý - superpotravina z našich polí. Obsahuje cenné mastné kyseliny, rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, která podporuje správnou funkci a pročištění střev.

Žitná mouka není jen na chleba! Vyzkoušejte ji v perníčcích, kde dodá plnou, zemitou chuť. Navíc je bohatá na vlákninu, vitamíny B a E a obsahuje méně lepku než pšenice. Díky vyššímu obsahu lysinu má i výživové benefity.

Švestková povidla jsou vyrobena z čerstvých bio švestek, které procházejí mnohahodinovým procesem pomalého vaření, díky kterému zintenzivní jejich jedinečná ovocná chuť.

Klasické italské risotto je krémové konzistence, jemné chuti. Risotto Arborio je namícháno z kvalitní rýže, sušeného hřibu pravého, sušené zeleniny, bylinek a koření. Má velmi příjemnou chuť i vůni.

Javorový sirup bio - grade A, tedy ten nejkvalitnější javorový sirup na trhu. Je jemný a světlý, velmi delikátní, s intenzivní chutí a vůní. Hodí se do studené kuchyně, třeba k dochucování lívanců, palačinek nebo snídaňových kaší i salátů.

Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechy, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Skvěle se hodí i na pečení nebo do polévek.
Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem